Avcılar Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : (212) 593-9545
WEB https://avcilarhem.meb.k12.tr
Adres : Ambarlı Mah. Cumhuriyet Cad. Lojman Sokak No 22/1 AVCILAR / İSTANBUL
VİZYON : Yetişkinleri; ihtiyaçları doğrultusunda bilgi teknolojisi çağına uygun donanımlı sınıflarda, gelir getirici, iş istihdamı sağlayıcı kurslar açarak, bireylerde istendik davranış değişikliği yaratan kaliteli eğitim veren, yetişkinle saygıya dayalı iletişim kuran seçkin bir kurum olmaktır.
MİSYON : Atatürk devrimlerini, Cumhuriyet esaslarını, demokratik yaşayışı benimsetmek, milli kültürü yaymak, okuma yazma öğrenimini düzenlemek, yetişkinlerin iş ve meslek edinmelerine, işyerlerinde ilerlemelerine yardımcı olmak amacıyla; toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik yönden çağdaş toplumlar düzeyine yükselmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00 - 21.00
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis :
Ulaşım : AMBARLI İLKOKULU DURAĞINDAN GEÇEN 76O-76B-147 HAT NUMARALI OTOBÜSLERLE VEYA AMBARLI KÜÇÜKÇEKMECE DOLMUŞLARI İLE KOLAYCA ULAŞABİLİRSİNİZ
Yerleşim Yeri : AMBARLI SEMTİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklık: 29,5 km İlçe Merkezine Uzaklık: 600 m
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Güreş, Halter Takımlarımız mevcuttur
Bilimsel Etkinlikler : AVCILAR BİLİM MERKEZİ
Proje Çalışmaları : Kurumumuz ERASMUS+ Projeleri Kapsamında 2016 yılında KA204 ve 2018 Yılında KA104 Projelerini Yürütmüştür.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS+ PROJELERİ: -SMART APPS FOR ADULTS EDUCATİON PROJESİ, -HAYAT BOYU ÖZEL EĞİTİM PROJESİ